Laten aanleggen - Hoveniersbedrijf Jos Heuts

Ga naar de inhoud

Laten aanleggen

Groen Dak
Ben je zelf niet zo handig of heb je hoogtevrees? Laat dan de volledige aanleg door Heuts Hoveniers. Wij toveren in een mum van tijd je dak om in een groen dak!

Waarom je een groen dak wilt
Een groen dak is een goede keuze voor iedereen die graag economisch, ecologisch en maatschappelijk bewust is. Niet alleen is het een mooi gezicht, maar een groen dak heeft ook allerlei praktische voordelen.
  • Het verlengt de levensduur van je dak
  • Het houdt water vast en ontlast het riool bij hevige regenval
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Isoleert je huis (koeler in de zomer, warmer in de winter)
  • Lagere energiekosten
  • Neemt CO2 en fijnstof op

Een groen dak bij jou thuis
Je dak dient geschikt te zijn voor een groen dak. Dit betekent een waterdicht dak met een minimale dakbelasting van 80kg/m2. Je dient ons hiervoor vrij te waren. In sommige gevallen word er door ons een speciale drainagelaag aangebracht (op verzoek) maar in de meeste gevallen is dit niet nodig. Op jouw dak plaatsen we de voorgekweekte sedummatten of sedumtrays, afhankelijk van de helling van het dak. Langs de randen van het dak en ook bij de ingang van de regenpijp plaatsen we wit grind. Dit om ook hier de beste afwatering te krijgen. Je dak is binnen een dag helemaal groen. Genieten voor jou en de buren!

Groene daken voor bedrijven of grote projecten
Ook voor grote projecten, bedrijven en nieuwbouw kunt u ons inschakelen. Grote projecten nemen wij aan zodat van tevoren de kosten duidelijk zijn!

Subsidie op je groene dak
Kan ik subsidie krijgen op mijn groene dak?
De aanleg van groene daken wordt door steeds meer gemeenten gestimuleerd door het beschikbaar stellen van subsidie. Wil je weten of jouw gemeente ook subsidie geeft op het plaatsen van een groen dak? Informeer bij je gemeente naar de mogelijkheden of kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl.

Vraag vandaag nog een offerte op voor jouw groene dak
Laat je groene dak door Groen Dak Compleet aanleggen
Wil je dat Groen Dak Compleet je dak omtovert in een duurzaam groen dak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, we brengen graag een scherpe offerte uit!
Ja, ik wil een groen dak!
Om een gepersonaliseerde offerte op te stellen hebben we onder andere informatie nodig over de goothoogte, dakbelasting en afmetingen van je dak. Ook ontvangen we graag foto's van het dak zelf. Als je ons offerteformulier invult ontvang een scherpe offerte.
Nu een offerte aanvragen
Terug naar de inhoud